Avokade keptas kiaušinis

Avokade keptas kiaušinis

Ingredientai

  • 2 vnt. Kiaušinių
  • 0.2 arb. š. Druskos
  • 0.2 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)
  • 1 arb. š. Laiškinių česnakų
  • 15g Kiaulienos šoninės (šalto rūkymo)
  • 1 vnt. Avokadų
  • 1 arb. š. Petražolių (džiovintų)

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
  2. Perpjauname avokadus per pusę ir išimame kauliukus.
  3. Atskiriame kiaušinio trynius nuo baltymų. Trynius dedame į avokado duobutes. Jei dar lieka vietos užpilame baltymo.
  4. Dedame avokadus į kepimo skardą, apibarstome laiškiniais česnakais, petražolėmis, druska bei pipirais.
  5. Dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių.
  6. Kol avokadas kepa, keptuvėje apkepame šoninę ir nusausiname popieriniu rankšluosčių, kad taptų traški.
  7. Patrupiname ant iškepto avokado.
  8. Skanaus!

VISO: 537 kcal, 18g angliavandenių, 24g baltymų, 44g riebalų, 459mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*