Avižinė košė su bananais ir cinamonu

Avižinė košė su bananais ir cinamonu

Ingredientai

  • 300ml Pieno
  • 0.25 arb. š. Cinamono
  • 0.5 arb. š. Medaus
  • 0.5 vnt. Bananų
  • 80g Avižų dribsnių
  • 10g Migdolų riekelių
  • 1tbps Aguonų

Gaminimas

  1. Į puodą ant vidutinės ugnies dedame avižas, supilame pieną ir pagardiname druska.
  2. Leidžiame lengvai užvirti ir nuolat maišydami verdame apie 5-6 minutes, kol pieno beveik nebeliks ir turėsime gražią košę.
  3. Kol košė verda, sausoje keptuvėje paskrudiname migdolų riekeles.
  4. Košei išvirus sudedame viską į lėkštes.
  5. Įmaišome cinamoną, aguonas bei medų.
  6. Viršų apdėliojame pjaustytais bananais ir apibarstome migdolų riekelėmis.
  7. Skanaus!

VISO: 668 kcal, 83g angliavandenių, 24g baltymų, 25g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*