Aštrūs kalakutienos tacos

Aštrūs kalakutienos tacos

Ingridientai

  • 8 nedideli tortilijų lakštai
  • 1 puodelis pjaustytos kepto kalakuto mėsos
  • Aštrus padažas
  • 1/2 puodelio gvakamolės
  • 1/2 puodelio pico de gallo
  • Tarkuoto parmezano sūrio

Gaminimas

  1. Ant viryklės ugnies pašildykite tortilijas, kad atsirastų apskrudusios dėmės.
  2. Pašildykite kalakuto mėsą ir sumaišykite su aštriu padažu.
  3. Dėkite vieną tortiliją (po du vienam taco) ant kitos ir išdėliokite po lygiai kalakutą, gvakamolę, pico de gallo, sūrį ir dar kelis lašus aštraus padažo. Turite pagaminti 4 tacos.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*