Aštri saldžiarūgštė vištiena

Aštri saldžiarūgštė vištiena

Ingredientai

  • 15g Majonezo
  • 0.33 arb. š. Druskos
  • 300g Vištienos krūtinėlės
  • 1 arb. š. Imbierų
  • 1 arb. š. Citrinos sulčių
  • 1vnt. Kiaušinių
  • 1 valg. š. Sojos padažo
  • 0.25vnt. Paprikų (geltonųjų)
  • 1 valg. š. Bulvių krakmolo
  • 0.25vnt. Paprikų (žaliųjų)
  • 0.25vnt. Paprikų (raudonųjų)
  • 0.5 valg. š. Sojų pastos
  • 3 valg. š. Saldaus čili padažo

Gaminimas

  1. Vištienos krūtinėlę perpjauname išilgai per pusę ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
  2. Sudedame paukštieną į dubenį ir sumaišome su kiaušiniu, sojų pasta, imbieru, sojų padažu bei druska. Paliekame pasimarinuoti apie 30 minučių.
  3. Supjaustome paprikas kąsnio dydžio gabaliukais.
  4. Atskirame dubenėlyje sumaišome čili padažą, majonezą ir citrinų sultis.
  5. Įkaitiname keptuvę su aliejumi.
  6. Vištienos gabaliukus apvoliojame krakmole ir dedame į įkaitintą aliejų. Apkepame iš abiejų pusių.
  7. Sudedame pjaustytas paprikas ir dar pakepame apie 1-2 minutes.
  8. Supilame padažą ir dar šiek tiek pakepame, kol jis pradės tirštėti.
  9. Patiekiame iš karto.
  10. Skanaus!

VISO: 649 kcal, 37g angliavandenių, 81g baltymų, 21g riebalų, 379mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*