Apkeptos įdarytos dešrelės

Apkeptos įdarytos dešrelės

Ingridientai

  • 250 g pievagrybių
  • 1 mažas svogūnas
  • 4 pomidorai
  • 1 arb. š. sviesto
  • 1 kiaušinis
  • 1 arb. š. kario
  • 125 ml grietinės
  • 100 g tarkuoto sūrio
  • 400 g storų dešrelių
  • druskos
  • pipirų

Gaminimas

  1. Nuvalykite pievagrybius ir juos supjaustykite.
  2. Smulkiai supjaustykite svogūnus bei griežinėliais supjaustykite pomidorus.
  3. Išplakite kiaušinį su kariu, grietine, puse turimo sūrio, svogūnais, pievagrybiais, druska bei pipirais.
  4. Perpjaukite dešreles išilgai ir išdėliokite sviestu išteptoje skardoje bei įdarykite turimu mišiniu.
  5. Ant dešrelių sudėkite pomidorus ir apibarstykite likusiu sūriu.
  6. Dešreles kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 250 laipsnių.
  7. Kepkite apie 15 minučių.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*