Alaus čili

Alaus čili

Ingredientai

  • 2 arb. š. Druskos
  • 2 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)
  • 1 vnt. Svogūnų
  • 1tbps Alyvuogių aliejaus
  • 1tbps Saldžiosios paprikos (miltelių)
  • 4tbps Aitriosios paprikos (miltelių)
  • 500g Jautienos faršo
  • 2tbps Kumino (malto)
  • 0.25 puod. Vandens
  • 800g Konservuotų pupelių (raudonųjų)
  • 800g Konservuotų pomidorų (smulkintų)
  • 440ml Alaus Guinness

Gaminimas

  1. Dideliame puode įkaitiname alyvuogių aliejų ir sudedame jautieną. Apkepiname. Pagardiname druska bei pipirais.
  2. Mėsai apskrudus, ją išimame iš puodo ir atidedame į šoną.
  3. Į puodą su likusiomis sultimis dedame smulkintą svogūną ir pakepiname, kol suminkštės.
  4. Dedame jautieną atgal ir sumaišome.
  5. Dedame pupeles, pomidorus, likusius prieskonius, supilame vandenį bei alų. Gerai išmaišome ir užverdame.
  6. Puodą uždengiame ir leidžiame virti ant lengvos ugnies apie valandą.
  7. Patiekiame su Cheddar sūriu, grietine bei laiškiniais česnakais.
  8. Skanaus!

VISO: 4548 kcal, 293g angliavandenių, 170g baltymų, 93g riebalų, 310mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*